ik ben een  professionele dagvoorzitter, dialoogbegeleider, inleider,  discussieleider en alles wat daar bij komt kijken. Uw doel van de bijeenkomst geef ik vorm. Meedenken in een vroeg stadium levert de beste resultaten.

Ik werk vaak met korte, onverwachte programma onderdelen, die tot nadenken stemmen. Zo kan ik een onaangekondigde extra spreker opvoeren met een belangrijke boodschap. Of komt ‘de client, of patient’ zijn verhaal vertellen.Daarom werk ik samen met professionals van zeer uiteenlopende richtingen; acteurs, trainers en anderen. Met hen kan ik uw publiek in beweging brengen, reacties uitlokken, een lachsalvo oproepen, of misschien ontroeren. De acts zijn uniek. Speciaal door mij geschreven rond uw congresthema. Ontwikkeld op basis van interviews met medewerkers, klanten of collega’s. Zo kan ik ook een debat verlevendigen, bijvoorbeeld de ‘formele’ voorzitter die zich van de wijs laat brengen door een irritante of onnozele vragensteller…