Wilt u een goede voorzitter worden? Ik kan u dat leren, dankzij mijn jarenlange ervaring. Bovendien verzorg ik training en coaching op maat voor mensen die een voordracht of lezing gaan houden. Ook begeleiding bij het omgaan met de media is een specialiteit van mij. Allemaal persoonlijk maatwerk op basis van vertrouwen.

TRAINING, COACHING, INTERNE CONGRESSEN

Hebben uw teamleiders, afdelingshoofden, bestuursleden, die regelmatig de voorzittershamer hanteren, plezier in hun werk? Hebben alle voorzitters in uw organisatie gezag? Kent iedereen de kneepjes van het voorzittersvak?
Ik deel mijn jarenlange voorzitterservaring graag met u. Ik kan, nauwkeurig afgestemd op de vraag en de behoefte van uw organisatie, trainingen en persoonlijke coaching verzorgen voor voorzitters.
Ook bied ik korte en intensieve begeleiding en feedback voor iedereen die zijn spreekvaardigheid en performance op congressen wil verbeteren.

Ook leid ik steeds vaker interne bijeenkomsten voor organisaties, zoals studiedagen en werkconferenties ‘op de hei’. Want ook daar geldt dat je je bij een conferentie even kunt losmaken uit de dagelijkse sleur en het hoge werktempo, om in rust nieuwe ideeën op te doen en anders te communiceren.