Een initiatief dat ik met een aantal andere bevlogen professionals ben gestart, wil ik graag onder je aandacht brengen. Dit initiatief bevordert dat de dialoog op een goede manier gevoerd wordt. Overal waar dat nodig en wenselijk is. We noemen ons initiatief ‘Goud in Gesprek’. Goud met de dubbele Groningse en Nederlandse betekenis.

We zijn ‘Goud in gesprek’ begonnen om onze kennis en kunde in te zetten voor de samenleving. In onze maatschappij is het belangrijk met elkaar in gesprek te komen.  Onze ervaring is dat dialoog voeren niet altijd vanzelf gaat. Wij zijn graag bereid daarbij te helpen.

Wij maken het gesprek mogelijk en voegen kwaliteit toe, voor een beter resultaat. We hanteren  passende en creatieve werkvormen en realiseren een veilige omgeving waarin iedereen mee kan praten.

Aan maatschappelijke organisaties en initiatieven bieden we indien nodig onze diensten gratis aan.

MVO

Mocht je geïnteresseerd zijn in ons initiatief, neem dan gerust contact met mij op. Dan kan via de mail, telefonisch of via het contactformulier op de website.  www.goudingesprek.nl  Delen van deze informatie binnen jouw netwerk stellen we zeer op prijs.

Ik wens je een mooie dag,vriendelijke groeten
Mick Hartstra